LUNCH, Räkor med hemgjord Aioli
Idag var jag sugen på räkor, så då plockade jag fram det ur frysen och åt det tillsammans med hemmagjord aioli.
Aioli
2 äggulor
2-3 vitlöksklyftor
2 dl kallpressad rapsolja
citronsaft
salt
peppar
cayennepeppar
Aioli
2 äggulor
2-3 vitlöksklyftor
2 dl kallpressad rapsolja
citronsaft
salt
peppar
cayennepeppar
Blanda äggulor och vitlök.
Droppa i oljan under kraftig vispning med elvisp eller dylikt tills aiolin har fått en tjock konsitens.
Smaksätt med pressad citron, salt, peppar och cayennepeppar.
Servera med de skalade räkorna!
Droppa i oljan under kraftig vispning med elvisp eller dylikt tills aiolin har fått en tjock konsitens.
Smaksätt med pressad citron, salt, peppar och cayennepeppar.
Servera med de skalade räkorna!
Kommentarer
Trackback