Träningen är ett faktum...

Efter att ha haft på tok för mycket på jobbet och under den tiden fått för mig att träning har jag inte tid med och det kommer bara göra mig tröttare... Ja, hur många ursäkter kan man komma på egentligen???

Jag tog slag i saken, träningen måste nu sättas igång... när man upptäcker att man får tryck över bröstet och hjärtklappning efter att ha kommit hem efter jobbet så är det dags för att ordna upp sitt liv lite!!!

I fredags tog jag därför med mig Mattias och åkte till Sydpoolen, vi simmade och badade i bubbelpoolen... de var upptakten!!!

Igår, lördag, fick jag äntligen plats på zumban...ja det är svårt att få plats på den, då den är så populär bland alla träningsmänniskor på Sydpoolen!!!
Sagt och gjort, nu körde jag zumba, jag hade verkligen glömt bort hur rolig det va med zumba! Efter zumban var det dags för en 40-minuters motionssimning

Så... dagen till ära har jag så där skönt ont i kroppen som man får när man har aktiverat hela kroppen! Nu ska vi hålla i med detta, för energin försvinner när man INTE tränar och inte tvärtom som jag försökte intala mig själv!!



//Carolin

Back in business...

Ja, nu har det vart tyst ifrån oss! Men nu tänkte jag att vi skulle köra hårt igen, med träning och mat!
Det har vart en tids sjukdomar, vilket har resulterat i att maten inte har blivit den bästa och träningen har också den uteblivit.
Men det ska det bli ändring på....Mattias körde igång i fredags med styrketräning, så idag har har träningsvärk, hihi!!!
Jag, Carolin, har inte vågat mig på träning än så länge, har legat hemma större delen av veckan med någon slags influensa, men på måndag ska jag försöka köra igång igen!

Maten då? Vi kommer att fortsätta med lchf-inspirerad mat, men gå lite åt GI-hållet. Vilket med andra ord innebär en lågkolydratkost, men med inslag av kolhydrater.... dvs långsamma kolhydrater. Detta för att vi ska komma igång med en bra kost och livsstil, gå ned i vikt och kunna äta en sådan mat som håller i längden!
LCHF-mat är jättebra mat, men svårt att hålla ut med det i längden, framförallt om man är lite av bröd-människor, som jag och Mattias är!!!!

Har detta gett några resultat?
Jag, Carolin, har pendlat upp ner, några kilo upp och några kilo ner, men med hjälp av lite sjukdomar har jag lyckats komma ner till 108,5 kg... vilket var riktigt längesedan jag vägde! Så nu ska träning till och bra mat, så hoppas jag på att ha gått ner under 100 kg-sträcket innan 2010 är slut!!!

Mattias har stått still på ungefär samma vikt, några kilo hit och dit. Men nu när träningen är igång så kommer han att rasa i vikt, om jag känner honom rätt!!!

RSS 2.0