Rödvinsbrässerat Kycklingbröst med Fetaoströra

Hej!

Tänkte dela med mig av dagens matkreation!
Carro kom hem sent från jobbet och jag slutade tidigt och Carro ville att jag skulle hitta på någon ny kryddning till kycklingen. OK, sade jag och började fundera!

Tina två Kycklingfileer och krydda dem med lite salt, Svartpeppar, Chillipulver och Rosmarin.
Bryn Fileerna i smör i  en traktörpanna på båda sidor. När båda sidorna har fin stekyta så sänk temperaturen något och lägg på locket. efter någon minut, lägg på en smörklick på varje file och häll ca 1 dl rött vin i pannan och lägg på locket. låt fileerna vara tills de är klara. akta så de inte ligger för länge, då blir de torra.

smula en bit fetaost i en skål, blanda i två-tre skedar av Creme Fraiche och blanda. röran blir rätt torr så blanda i någon sked med gräddfil så den blir lite lösare.

servera med en god blandsallad. Tyvärr var vi så hungriga så jag hann inte fotografera rätten, lägger upp bild nästa gång jag gör detta, för det vart mycket gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0